Uppsala Industrifastigheter äger, utvecklar och förvaltar kontors- och industrifastigheter i Uppsala. Som hyresvärd är vi innovativa och utvecklar gärna inspirerande arbetsplatser tillsammans med våra kunder.

Enkelt att hyra lokal

Vi är idag ett dynamiskt och flexibelt företag med lyhörd personal som vill att det ska vara enkelt att hyra lokal av oss. Vi månar om omgivningarna kring vår fastigheter och strävar efter att skapa ett gott företagsklimat för våra kunder.

Vår kärnverksamhet är fastighetsförvaltning och vi äger, utvecklar och förvaltar industri- och kontorsfastigheter i Uppsala. Vårt fastighetsbestånd omfattar lokaler att hyra för de flesta ändamål och vi kan erbjuda nästan allt från garage till kontorshotell. Våra största lokaler uppgår till hela 1800 kvadratmeter.

Effektivisera och anpassa lokaler

Vi känner våra kunder och kan hjälpa till att effektivisera och anpassa lokaler så de på bästa sätt passar våra kunders verksamheter. Som hyresvärd är vi innovativa och utvecklar gärna inspirerande arbetsplatser tillsammans med våra kunder. Vi lever efter mottot att allt är möjligt och tror att om våra kunder är nöjda så har de också hög trivsel på sin arbetsplats.